Open dag en koffie-uurtje bij de Parrebeam

SINT ANNAPAROCHIE - In de week van de zorg staat er in Noorderbreedte State De Parrebeam, een kleinschalige woonzorgvoorzienig, van alles op stapel.

Zo wordt er vrijdag 15 maart om 16.00 uur een koffie-uurtje georganiseerd. Deze keer zullen enkele trekzakspelers zorgen voor de muzikale omlijsting. Evergreens, Nederlandse, Friese, Franse, Engelse en andere lekkere meezingers zullen voorbij komen.

De bewoners willen er weer graag bij zijn als de koeien voor het eerst weer in de wei worden gelaten bij de veehouderij van fam. Kolkman. Vorig jaar hebben zij dit ook meegemaakt en dat heeft zo’n leuke indruk gemaakt dat er nu nog over wordt gesproken.

Open dag

Verder worden er al voorbereidingen getroffen voor de open dag zaterdag 16 maart. Op die dag kunnen belangstellenden vrijblijvend een kijkje nemen in diverse locaties van Noorderbreedte.

De openingstijden voor de Parrebeam zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bezoekers krijgen informatie over wonen op De Parrebeam, dagverzorging, kunnen meelopen met een rondleiding of gewoon even rondkijken. Ook wie belangstelling heeft om op deze locatie aan het werk te gaan is welkom.