Open dag tennisvereniging Schatzenburg

MENAAM - Tennisvereniging Schatzenburg op het gelijknamige sportpark tussen Menaam en Dronryp, houdt zaterdag 16 maart vanaf 14.00 uur een open dag.

De tennisclub heeft veel leden uit omliggende dorpen, maar ook uit de omliggende steden zoals Franeker, Harlingen en Leeuwarden. De centrale ligging en de mooie en gezellige club met haar ruime faciliteiten en mogelijkheden is voor velen aanleiding lid te worden en te blijven van deze actieve vereniging.

Al meer dan 45 jaar beoefenen leden van Tennisvereniging Schatzenburg hun sport op tennispark op Schatzenburg. Tennisvereniging Schatzenburg is een bloeiende vereniging. die beschikt over vier kunstgrasbanen waar het gehele jaar door kan worden getennist.

Er is ruimte voor competitie of recreatieve momenten en ook de tossmogelijkheden op dinsdag- en donderdagmorgen en vrijdagavond worden volop benut.

Tijdens de Open Dag kan men kennismaken met de vereniging, de sport en alle activiteiten zoals tennislessen, voor jong of ouder, voor junioren, senioren, beginners en gevorderden.

Roland Lucardie van Tennisschool Lucardie uit Leeuwarden is als tennisleraar actief binnen de vereniging. De tennisvereniging richt zich ook graag op de jeugd en investeert daarin.

Schooltennis

In samenwerking met het Beweegteam van gemeente Waadhoeke biedt zij, met tennisschool Lucardie, in het voorjaar en bij de start van het schooljaar ook de basisscholen in Menaam en Dronryp schooltennislessen met als afsuiting een schooltennistoernooi

Het voorstel van de voetbalverenigingen aan de tennisvereniging, voor het gezamenlijk plaatsen van een bord op sportpark Schatzenburg in het kader van Op weg naar een rookvrije generatie was voor TV Schatzenburg de aanleiding die woorden ook kracht bij te zetten.

De recente ledenvergadering besloot dan ook unaniem tot een algeheel rookverbod op het tennispark Schatzenburg. Informatie: www.tvschatzenburg.nl