Tweede Brexit-college Academie van Franeker: Wat nu?

FRANEKER - Dat de Brexit ook hier leeft, kan wel geconcludeerd worden uit de opkomst tijdens het eerste Publiekscollege van de Academie van Franeker. Woensdagavond 30 januari deel 2: ‘Wat nu?’

Met ruim zestig belangstellenden zat de ‘collegezaal’ in de Botniastins mooi vol. Ook wel begrijpelijk, want de Brexit staat de laatste tijd volop in het nieuws. Ook al omdat de afloop niet voorspelbaar is, en de gevolgen moeilijk zijn in te schatten.

Wat nu?

In deze minireeks ‘There is something rotten in the state’ gaat dr. Harry Daemen in op de actuele situatie en laat hij zijn licht schijnen op de ‘wat nu’-vraag als eenmaal duidelijk is hoe de Brexit zich ontvouwt.

Dr. Harry Daemen is politicoloog en doceerde onder andere Vergelijkende Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met bijzondere aandacht voor politieke en bestuurlijke verhoudingen in Europa.

Het college duurt ongeveer een uur met aansluitend gelegenheid voor het stellen van vragen. Het publiekscollege start om 20.30 uur. Kaartjes (€ 7,-) zijn een half uur voor aanvang van het college verkrijgbaar bij Café De Doelen en een kaartje geeft recht op een drankje na afloop. Het college begint om 20.30 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@academiefraneker.nl. Vermeld daarbij naam en het aantal personen.