Wie aan de slag wil als vrijwilliger: werk genoeg

FRANEKER - - De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn in Franeker is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een greep uit het vacatureaanbod.

Sportclub Samenspel is op zoek naar een nieuwe penningmeester en zoekt daarnaast enthousiaste vrijwilligers voor de begeleiding bij het zwemmen voor mensen met een verstandelijke beperking in Harlingen. Zaterdag's van 11.30 uur tot 12.15 uur.

De Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden is op zoek naar consulenten. Hij bezoekt ouderen en wijst hen de weg naar een voor hen geschikte leesvorm en aanbod in lees/luisterboeken.

Het Digitaalhuis in de bibliotheek van Franeker heeft plaats voor Taalmaatjes. Deze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen mensen die moeite hebben met lezen en schrijven.

Saxenoord Franeker zoekt ondersteuning bij de broodmaaltijd, dagelijks van 16.30 tot 19.30 uur.

ANWB Automaatje is op zoek naar vrijwillige chauffeurs uit Franeker e.o voor ritten in de omgeving.

Stavoor zoekt vrijwillige een taalcoach die zijn alfabetiserings- en inburgeringscursist een uurtje per week thuis ondersteuning geeft bij huiswerkopdrachten.

Het Rode Kruis heeft plaats voor vrijwilligers voor de telefooncirkel, voorlichters en werkgroepleden.

Humanitas zoekt een nieuw bestuurslid PR marketing en communicatie en daarnaast een loco-secretaris.

Meer info op onze website www.deskule.nl of aanmelden (bij voorkeur via de website) bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, info@deskule.nl (0517-397800)