Marjolein Meijers maakt muziek in Ioannis Teatertsjerke

WIER - Marjolein Meijers maakt muziek, al bijna een leven lang. Zondag 3 februari komt ze met haar programma ‘40 jaar muziek’ naar de Ioannis Teatertsjerke.

Ze leeft 40 jaar van en voor muziek. Met bandjes, De Berini's, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers.

En 40 jaar muziek maken is een goede reden voor een feestelijke voorstelling als een waardig opvolger van het programma Muziek!

Net als in Muziek! maakt Marjolein met haar vaste begeleiders Walter en Onno Kuipers ook nu mooie uitstapjes naar verre oorden. Met Ierse roots en pure folk, Americana of Balkan.

Het is een persoonlijke muzikale reis door het leven van Marjolein Meijers met haar vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers. De voorstelling staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen.

Marjolein neemt de zang voor haar rekening en speelt daarbij ook bas, gitaar en banjo. Walter is goed voor viool, mandoline, bouzouki en doedelzak, terwijl Onno de accordeon, trekzak en gitaar bespeelt.

Het concert begint om 15.00 uur. Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123