Cabaretier André Manuel en Korenfestijn op agenda Theater De Koornbeurs

FRANEKER - Cabaretier André Manuel treedt 24 maart op bij Theater De Koornbeurs. Vanaf 20.15 uur speelt hij zijn show Het Geval Apart.

Manuel is een compromisloze bulldozer wiens shows vol harde grappen en beledigingen zitten. Komende vrijdag is er vanaf 20.15 uur eerst het toneelstuk Masterchef van Iwan Dam. Masterchef is een drama waarin Dam het verhaal vertelt van verliefdheid, vreemdgaan, ziekte en eenzaamheid.

Korenfestijn

Op zondag is er vanaf 15.00 uur voor de tweede keer het Korenfestijn. Ditmaal met de shantykoren De Bútsoekers, Rolling Home en Sterk Spul. Zij komen allemaal uit de omgeving van Franeker. Naast shanty-liederen zingen de koren van gouwe ouwe nummers tot Friese meezingers. Op 22 maart is vanaf 20.15 uur de film A Walk In The Woods te zien. Daarin vindt de schrijver Bill Bryson het na reizen over de hele wereld tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail. Dat is ’s werelds langste wandelpad van 3500 kilometer lang door de Amerikaanse wildernis. De enige die hij zo gek krijgt om mee te gaan is brombeer Katz, een jeugdvriend waarmee hij alle contact verloren is. De vrouw van Bryson blijkt het terecht niks te vinden dat beide ongetrainde mannen de zware tocht ondernemen. Voor kaarten voor de voorstellingen klik hier.