Hillie Beauty & Care voert voortaan ook cosmetische behandelingen uit

Franeker - Schoonheidssalon Hillie Beauty & Care uit Franeker is gestart met het aanbieden van cosmetische behandelingen. Die worden uitgevoerd door een erkend cosmetisch arts.

De deskundigheid en expertise wordt ingezet, vanuit de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Op 31 augustus kan er kennis worden gemaakt met het nieuwe aanbod bij de salon van eigenaresse Hillie de Visser. Ook voert zij dan reguliere schoonheidsbehandelingen en permanente make-up uit en wordt onder andere informatie gegeven over exclusieve verzorgingsproducten.

Voor het hele aanbod zie http://hbeautycare.com/. Via die website kan ook een afspraak worden gemaakt voor een cosmetische behandeling. Na het maken van een afspraak volgt een intakegesprek met de cosmetisch arts. Daarbij wordt alles doorgenomen omtrent de behandeling.

De Visser is ondertussen ongeveer negenentwintig jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. ,,Vanuit mijn passie als schoonheidsspecialiste ben ik mij gaan toeleggen op beauty en care, omdat zowel de innerlijke als uiterlijke verzorging voor iedereen belangrijk is.”

Hillie Beauty & Care is gevestigd aan de Simke Kloostermanstrjitte 7 in Franeker. Telefonisch is de schoonheidssalon bereikbaar via 06-83 78 89 30.