OBS De Steven geeft inkijkje met Smaakmakersfestival

FRANEKER - De nieuwe OBS De Steven in Franeker geeft dinsdag 15 november vanaf 16.30 uur onder de noemer Smaakmakersfestival een kijkje in de keuken van de Steve Jobsschool aan het Noorderbolwerk.

Vanaf 16.00 uur is er inloop met een Meet en eat. Daarbij is er een kijkje in de school, een praatje en een hapje. Daarna kan ontdekt worden wat OBS De Steven heeft te bieden en kunnen door kinderen gemaakte hapjes worden geproefd.

Het Smaakersfestival wordt geopend door Maurice de Hond. Hij is de bedenker van de Steve Jobsschool. De bestaande scholen waren volgens hem te lang stil blijven staan en maakten te weinig gebruik van moderne technologie om onderwijs op maat te geven.

Na de oprichting van de eerste school in Amsterdam zijn er aan het einde van dit jaar vijfendertig van dergelijke scholen, verspreid over heel Nederland, overgestapt op het nieuwe onderwijsconcept. De Steven gaat met ingang van het schooljaar 2017-2018 werken volgens dit onderwijsconcept. Steve Jobs was de medeoprichter en topman van Apple.

Aanmelden kan via info@obsdesteven.nl onder vermelding van naam en het aantal personen. Er wordt geadviseerd om te parkeren bij de Trije.