Klanten en winkels Omrin Estafette sparen 500 euro voor Voedselbank De Helpende Hand

HARLINGEN - In de winkels van Omrin Estafette in Franeker, Harlingen en Sint Annaparochie is van juli tot en met november met een regionale spaaractie 500 euro opgehaald voor Voedselbank De Helpende Hand in Harlingen.

Wie de afgelopen vijf maanden spullen bij een van de drie Estafettewinkels kon zo sparen voor korting. Iedere keer als er iets werd ingebracht werd één stempel ontvangen ter waarde van vijftig cent. Iedere volle spaarkaart had een waarde van 2,50 euro. Een volle spaarkaart kon en kan worden ingewisseld voor korting bij een volgende aankoop in één van de drie winkels.

Ook kon de waarde van de volle spaarkaart worden gedoneerd aan de Harlinger Voedselbank. Ruim 125 mensen deden dat. Daarmee is 325 euro opgehaald. Dat bedrag is door stichting Omrin Estafette aangevuld tot 500 euro.

Daarnaast doneerde Estafette ruim vijfhonderd cadeaubonnen, te besteden bij Estafette, ter waarde van vijf euro per stuk aan de Voedselbank. Die bonnen zijn de afgelopen periode uitgedeeld aan gezinnen.