Kaatsveld de Brits toneel ouder/kind partij

de Brits Oosterbierum - Het kaatsveld aan de Brits in Oosterbierum was dit weekend het toneel van een ouder/kind kaatspartij.

Hieronder een door de organisatie zelf ingestuurd verslag. Onder een zonnige hemel op een schitterende locatie, het kaatsveld aan de Brits, werd afgelopen zaterdag de ouder/kind partij verkaatst. Ruim 20 team streden om de mooie prijzen, maar vooral om de krans. De jeugd werd verdeeld in 3 categorieën, zodat elk op zijn/haar eigen niveau kon spelen. Veel humor, maar vooral plezier waren de juiste ingrediënten voor een mooie middag. Niet elk kind kon zijn ouder motiveren voor deelname of was er een ouder niet beschikbaar of te weinig. Geen probleem, invallers genoeg voor invulling op de lijst. Na afloop werden er gelijk weer afspraken gemaakt voor volgend jaar, althans geprobeerd, vaak bij tegenvallende resultaten van deze editie.

Uitslag

Kabouters: 1e prijs: Lysanne en Johannes Groeneveld, 2e prijs: Brent en Hein Dijkstra, 3e prijs: Jannick en Margrit Dijkstra, 4e prijs: Ilse Bergsma en Baukje Houtsma. Pupillen: 1e prijs: Yvan de Jong en Dennis Wijnjeterp, 2e prijs: Fenna en Ylja Bergsma, 3e prijs: Annick en Fokke de Vries, 4e prijs Fatimat Shahaf en Johannes Wolbers. Schooljeugd: Winnaarsronde: 1e prijs: Naomi de Jong en Johan Kwast, 2e prijs: Yse Johannes en Sys Dijkstra, 3e prijs: Fenne Jetske Dijkstra en Theun van der Molen. Verliezersronde: 1e prijs: Hendrik Steenstra en Isaak Syswerda, 2e prijs Anna Steenstra en Berber Syswerda, 3e prijs: Joran Dijkstra en Rianne Bruinsma.