Hans Wiegel opent zakenbeurs Harlingen Business Exposure

HARLINGEN - Oud-politicus Hans Wiegel opent vrijdag 6 oktober de tweede editie van de zakenbeurs Harlingen Business Exposure (HBE).

De zakenbeurs Harlingen Business Exposure is van 6 tot en met 8 oktober en richt zich op het bedrijfsleven in en rondom Harlingen. Belangstellenden zijn welkom. De tweede editie is nog inspirerender en staat grotendeels in het teken van netwerken.

Drie dagen lang presenteren bedrijven hun organisatie op de HBE om hun naamsbekendheid te vergroten en om producten en diensten aan te bieden. Naast de exposanten is er de een horecaplein met liveoptredens en RSH radio.

De beurs is aan de Edisonstraat 29 in Harlingen. Op vrijdag is de beurs open van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag komt Omrop Fryslân uitzenden. Zondagmiddag geeft de Harlinger Jan Ykema en voormalig schaatser en schaatscoach een lezing.

Ykema is een echte verteller en met zijn eigenzinnige manier weet hij vanaf het begin te boeien. Niet een standaardverhaal, maar een verhaal recht uit het hart met mooie en pijnlijke anekdotes. Ykema vertelt tijdens de lezing over zijn bewogen leven.

Via een stand op de HBE-beurs kan een bedrijf worden gepresenteerd. Dat geldt ook voor producten en diensten.

De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Deelnemen als standhouder is nog mogelijk. Meer informatie en aanmelden via info@harlingenbusinessexposure.nl.

Hans Wiegel kreeg al in de jaren zestig van de vorige eeuw landelijke bekendheid door zijn inzet als Tweede Kamerlid namens de VVD. Een scala aan politieke functies volgde.

Zo was Wiegel onder andere minister van Binnenlandse Zaken en vice-premier onder Van Agt, bekleedde hij een lidmaatschap van de Eerste Kamer en droeg hij vanaf 1982 twaalf jaar de titel Commissaris van de Koningin in Friesland.

zie www.harlingenbusinessexposure.nl.