Overzicht Theater De Koornbeurs: muziek, films en cabaret

Noord 2 FRANEKER - Hieronder weer een wekelijks overzicht van Theater De Koornbeurs in Franeker, met onder andere cabaret, muziek en diverse films.

Op woensdag 18 oktober treedt Sara Kroos op vanaf 20.15 uur. Zij speelt haar cabaretshow Zonder Verdoving en is daarin ouderwets snoeihard. De voorstelling doet mee aan de Albert Heijn spaaractie. Daarbij kan met een volle kaart gratis een tweede kaartje worden opgehaald zoals de voorraad strekt. Ook de voorstelling Hotel Victoria van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal is te zien in Franeker. Die speelt vrijdag 20 oktober en begint om 20.15 uur. De reizende muzikanten zijn een soort zeelieden, met het hotel als baken. De voorstelling doet mee aan de Albert Heijn spaaractie.

De Partizanen

Een dag later, op zaterdag 21 oktober, zijn De Partizanen vanaf 20.15 uur te zien met de cabaretvoorstelling Welkom in Partizanië. Daarin draait het om de vraag: ‘Wat hebben een jerrycan met gevoel, een koffiemaal-verslaafde en een gewiekste luciferverkoper met elkaar gemeen?’. De voorstelling doet mee aan de Albert Heijn spaaractie. Op zondag 22 oktober zijn er vanaf 15.00 uur chansons en is er een wijnproeverij met Henriëtte Tukkers en Frits van der Sloot. De chansons worden gezongen door Tukkers. Vinoloog Van der Sloot neemt een aantal Franse wijnen onder de loep. De voorstelling doet mee aan de Albert Heijn spaaractie. Op dinsdag 24 oktober is er vanaf 20.15 uur de film The Big Sick. Die gaat over het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw.

Brandweerman Sam en Bigfoot Junior

Op woensdag 25 en donderdag 26 oktober zijn de kinderfilms UFO Alarm van Brandweerman Sam en de film Bigfoot Junior te zien. Brandweerman Sam draait woensdag de 25ste en donderdag de 26ste vanaf 10.00. Bigfoot Junior begint op beide dagen om 14.00 uur.

Kaarten en informatie

Voor alle informatie en kaarten zie de website van Theater De Koornbeurs.