Smeding Groenten en Fruit opent nieuw distributiecentrum in Breda

SINT ANNAPAROCHIE - Smeding Groenten en Fruit heeft dinsdag een nieuw distributiecentrum geopend in Breda. Naast het distributiecentrum in Sint Annaparochie, waar tevens het hoofdkantoor is gevestigd, vinden vanaf deze week ook leveringen plaats vanuit het zuiden van het land. De opening van het tweede distributiecentrum is een mijlpaal in het 84-jarige bestaan van het Friese familiebedrijf.

Het nieuwe distributiecentrum in Breda wordt een volledig zelfstandige locatie met het complete assortiment en dezelfde functie als de hoofdvestiging in Sint Annaparochie. Met deze uitbreiding kan Smeding haar klanten in de Benelux nog beter bedienen. Ook biedt dit tweede distributiecentrum volop mogelijkheden voor groei in de toekomst. Informatietechnologie in combinatie met een sterke operatie

De distributiecentra zijn de schakels tussen leveranciers en de klanten. Smeding zet in op data, forecast en trendanalyse, die bijdragen aan een steeds efficiëntere operatie. In combinatie met het zelfstandige logistieke apparaat weet Smeding de klanten te beleveren van stuks tot bulk.