Marco Borsato aanwezig bij opening Reis Shop Franeker

Franeker - Reis Shop Franeker opent vrijdag, 9 maart de deuren. De Reis Shop komt naast Reisburo Franeker in het pand waar NO3 Gifts en Lifestyle uitgekomen is op Groenmarkt 3. 

De officiële en feestelijke opening vindt plaats op zondagmiddag 25 maart tijdens het modeweekend.  Bij de opening zal Marco Borsato aanwezig zijn samen met Raymond Rutting. Aansluitend aan de opening houden de zanger en enthousiast fotograaf Borsato en journalist en fotograaf Rutting een signeersessie voor hun fotoboek 'De gezichten van Aruba'. Het exacte tijdstip wordt nog bekend gemaakt.

Fototentoonstelling

Reisburo Franeker vindt het geweldig dat de fototentoonstelling 'Gezichten van Aruba’ speciaal voor de officiële opening naar Franeker komt. De prachtige foto’s van National Geographic-fotograaf Raymond Rutting en van Borsato zijn op 3 toplocaties in Franeker te bewonderen. De mooiste foto’s zijn gebundeld in het fotoboek ARUBA. Dit boek, een waar collectors item, kan vanaf 9 maart bij Reis Shop Franeker, Groenmarkt 3, worden gekocht en op 25 maart worden gesigneerd door de twee fotografen. NO3 Gifts en Lifestyle is verhuisd van de Groenmarkt naar het Raadhuisplein 4 in Franeker.