Keatsmuseum zoekt gastvrouwen en -heren voor het seizoen

Franeker - Het Keatsmuseum is geopend in 1972,  en is daarmee het oudste sportmuseum van Nederland. Het museum geeft, in een mooie moderne ruimte, een beeld van de historische ontwikkeling van de kaatssport. In wisselende tentoonstellingen wordt aandacht besteed aan bijzondere kaatsers, verenigingen of andere thema’s.

Voor de periode van  mei tot en met september is het keatsmuseum op zoek naar aanvulling op de ploeg mensen die zorgt voor de 'bezoekersbegeleiding' in de ruimste zin van het woord. Er zijn diverse werkzaamheden, baliewerk met kaartverkoop en kassahandelingen of gastheer/gastvrouw zijn voor de bezoekers. Het gaat in principe om een of meer middagen in de week, eventueel een middag in de 14 dagen. Er wordt altijd in duo's gewerkt.

Gasten ontvangen

Kennis van kaatsen is niet strikt noodzakelijk, maar is wel handig. Klantvriendelijkheid en gevoel voor het ontvangen van bezoekers is belangrijker. Eventueel kunnen er bij afwezigheid van bezoekers lichte huishoudelijke werkzaamheden gedaan worden, maar dat is geen must. Men wordt deskundig ingewerkt en begeleid. Het Keatsmuseum wordt voor honderd procent gerund door vrijwilligers. Er zijn geen betaalde krachten. Het keatsmuseum is van mei t/m september open van dinsdagmiddag t/m zaterdagmiddag 13.00 t/m 17.00 Lijkt het u leuk om in een enthousiaste ploeg mee te draaien? Dan kunt u contact opnemen met het Keatsmuseum. Dat kan via de mail  of door te bellen met Theo Kuipers, tel. 06 - 55073114