HMHC kijkt terug op geslaagde Rabobank Hockey Dag

Westerzeedijk 13 Harlingen - HMHC uit Harlingen heeft op Goede Vrijdag een Rabobank Hockey Dag gehouden op het sportcomplex aan de Westerzeedijk.

Hieronder een door de hockeyclub zelf ingestuurd verslag. Alle commissies hadden de handen ineengeslagen om een dag verzorgen boordevol vertier te verzorgen, met ook genoeg hockeyactiviteiten. De dag startte rond 11.30 uur met professionele hockeyclinics. Het veld was ingedeeld met negen leuke spellen met twee grote opblaasvelden, een snelheidsmeter en professionele begeleiding.

Techniek bijgespijkerd

Tijdens deze clinic werd de techniek bijgespijkerd en kregen de kinderen allerlei tips en trucs. Ook een aantal niet-hockeyers waren aanwezig en maakten op een mooie manier kennis met de sport en de gezelligheid bij HMHC. Tegelijkertijd werden alle trainers uitgedaagd met een train-de-trainer clinic om daarna het geleerde direct in de praktijk te brengen. Na de clinics stonden de shoot-outs en een jeu de hockeyspel op het programma, waar prachtige prijzen mee werden gewonnen! Naast de leerzame, maar leuke hockeyclinics, werd ook gedacht aan de gezelligheid. Eten, drinken, schminken, de paashaas en in de avond een barbecue en een muzikale afsluiting door de band BUD. Het was een erg gezellige en leerzame dag.