De Slikrollers doen Rondje Martinikerk

Een nog jonge, snel groeiende vereniging presenteert zich bij de Martinikerk.

,,Skeelervereniging Slikrollers is een supergezellige club in de Friese gemeente Waadhoeke, voor jong en oud. Eigenlijk voor iedereen die lekker in beweging wil zijn op skeelers/skates.

De skeelervereniging is opgericht op 12 mei 2006 en groeit nog ieder jaar. "Slikrollers" is een samenvoeging van 'slik' waaruit Het Bildt is ontstaan, en 'rollers' van de rollende wieltjes onder de skeelers. Iedere week vinden er trainingen plaats op onze baan in St.-Annaparochie.

Eén van onze doelstellingen is het bevorderen van de skeelersport/het inline-skaten in en rond de gemeente Waadhoeke. Omdat wij de enige skeelervereniging zijn in de gemeente laten wij ons graag zien op de Academisch dagen; nieuwe leden zijn van harte welkom. Skeelersport wordt vaak op straat beoefend maar het is ook fijn om op de baan in alle rust en ruimte je techniek te oefenen of te verbeteren.

We doen een Rondje Martinikerk – onze trainers en leden vind je al skeelerend om de Martinikerk. Tijdens een aantal demonstraties kun je beleven wat wij zoal doen tijdens de trainingen. Hebben we je interesse gewekt? Gedurende de middag zijn wij aanwezig met een stand waar je informatie kunt krijgen. Je meteen aanmelden bij onze club mag natuurlijk ook.’’

Meer informatie over de Slikrollers is te vinden op http://www.slikrollers.nl/