Dressuurclinic, PaardenPraat TV en Dries Roelvink op Horse Weekend Magnifique

FRANEKER - - Om een leerzaam en gezellig weekend te organiseren is het Horse Weekend Magnifique bedacht. In het weekend van 22 en 23 september is er een masterclass dressuur met Kirsten Brouwer, komt Britt Dekker met PaardenPraat TV en treedt Dries Roelvink op tijdens de Crazy Horse Night in de manege van de Sjaerdema Liauckemaruiters.

Zaterdag 22 september om 9.00 komen Annemarie en Kirsten Brouwer een masterclass dressuur verzorgen. Annemarie verzorgt een aantal clinics en Kirsten zal samen met stalamazone Cynthia Eggenkamp twee toppaarden meenemen voor een leerzame demonstratie. Er zijn genoeg zitplaatsen. Entree is voor de Masterclass gratis.

Na de Masterclass wordt de manege vanaf 18.30 op de kop gezet door de Crazy Horse Night. Een spectaculaire feestavond met diverse grote artiesten, zoals Dries Roelvink, DJ Norman en DJ Dweazle. Er is die avond Nederlandstalig-, Top 40- en skihutmuziek te horen. De avond wordt afgesloten met harde beats van DJ Norman en DJ Dweazle. Een kaartje kost vijf euro.

Britt Dekker

Zondag 23 september komen Britt Dekker en Esra de Ruiter voor de jongere generatie met hun crew van Paardenpraat TV. Ze zullen vanaf 11.00 een leerzame demonstratie verzorgen, maar er worden ook opnames gemaakt voor PaardenPraat TV.

Na de demonstratie heeft iedereen de kans op een Meet and Greet met Britt en Esra. Ook nu kost een kaartje vijf euro.