Iepenloftspul Dronryp houdt audities voor Turks Fruit

DRONRYP - In Dronryp is volgend jaar het stuk Turks Fruit te zien. Iepenloftspul Dronryp brengt het hartverscheurende verhaal op de planken over de heftige liefde tussen beeldhouwer Erik en de jonge vrouw Olga. Hun hartstochtelijke relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt en komt te overlijden.

Zaterdag 13 oktober, vanaf 10.00 uur, houdt Iepenloftspul Dronryp audities voor het stuk. Regisseur Theo Smedes is voor de rollen (groot en klein) en figuratie op zoek naar zowel mannen als vrouwen van 18 jaar en ouder.

Omdat live muziek een grote rol zal gaan spelen, moeten de hoofdrolspelers naast het spelen ook kunnen zingen. Verder zal dans en beweging ook een belangrijke rol gaan spelen. Op dit moment is het nog onduidelijk of er ook gebruik gemaakt gaat worden van een koor. Dat hangt af van wat er op de audities af komt. De regisseur staat daar nog open tegenover.

De eerste twee maanden zal er eerst één keer in de week gerepeteerd gaan worden. Daarna zal dit twee keer in de week worden. Richting de voorstellingen komt er nog derde moment in de week bij. De voorstellingen vinden plaatsen op 21, 22, 26, 28 en 29 juni en 5 en 6 juli.

Wie zich wil aanmelden voor de audities kan tot woensdag 10 oktober het opgaveformulier invullen via www.iepenloftspuldronryp.frl. Liever achter de schermen meehelpen? Dan kan men zich ook als medewerker opgeven voor bijvoorbeeld de bouwploeg, catering of als commissielid. Na de sluitingsdatum wordt er zo snel mogelijk in uitnodiging voor de auditie verstuurd.