Schrijfster Linda Jansma op Leven Event bibliotheek

FRANEKER - Bibliotheken Noord Fryslân heeft schrijfster Linda Jansma en haar collega Jacqueline Coppens uitgenodigd voor het Leden Event van Bibliotheken Noord Fryslân. Op 9 november is het zover.

Bibliotheken Noord Fryslân heeft schrijfster Linda Jansma en haar collega Jacqueline Coppens uitgenodigd voor het Leden Event van Bibliotheken Noord Fryslân. Op 9 november is het zover.

Jansma zal tijdens het eerste deel van de avond vertellen over haarzelf, het schrijfproces en de personages. Tijdens het tweede gedeelte zal de onlangs gedebuteerde collega Jacqueline Coppens vragen stellen aan Jansma en mag het publiek meediscussiëren en vragen stellen. Een interactieve en gezellige avond.

Linda Jansma

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema, bijna allemaal gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Inmiddels heeft Linda zeven titels op haar naam staan, waaronder de bestsellers Houvast, Tweestrijd en Kwetsbaar – de heruitgave van Caleidoscoop (2010) – waarmee zij de Schaduwprijs 2011 won, de prijs voor het beste Nederlandstalige debuut.

Daarnaast werd Schuilplaats uitgeroepen tot Beste Vrouwenthriller 2013, stond Kwetsbaar op de longlist van de Gouden Strop en Houvast en Verbroken op die van De Diamanten Kogel.

Het Leden Event met Linda Jansma is op vrijdag 9 november van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur in Bibliotheek Franeker. Bijwonen kan na aanmelding via ontdekdebieb.nl of aan de balie in de bibliotheek. Toegang is gratis en alleen voor leden van Bibliotheken Noord Fryslân. Elk lid mag één gast meenemen.