Fc Harlingen bouwt aan de toekomst

Harlingen ‘fc Harlingen bouwt aan de toekomst’ is de slogan die vorig jaar is gelanceerd toen de club met hulp van vrijwilligers samen een aantal projecten op stapel heeft gezet.

Het is geen geheim dat fc Harlingen na een lastige periode weer omhoog krabbelt als club en daar heeft iedereen zijn of haar steentje aan bijgedragen. Zo werden er de afgelopen jaren een nieuwe bestuurskamer, een vergaderruimte én een opslagruimte gebouwd. De kantine werd voorzien van een nieuwe ingang met overkapping, er werd een pannakooi geplaatst en met man en macht werden er talloze tegels gelegd.

Ook de afgelopen weken is er flink doorgewerkt. Er een ruime koelcel geplaatst en in werking gesteld met medewerking van D&G Airco Service. Op dit moment wordt de kantine buitenom geschilderd door Riekele de Jong, Peter Outhuijse, Gerard Schuijl, Klaas Schoot, Hielke Jager en Siefko Jager. Uiteraard wordt er ook nu volgens de richtlijnen van het RIVM op gepaste afstand gewerkt.

In de kantine is er ook al het een en ander veranderd. Zo is er een nieuwe bar gemaakt, afgelakt en geplaatst door vrijwilligers. Naast deze nieuwe bar zullen onder andere ook nieuwe koelkasten en een nieuwe tapinstallatie worden geplaatst.

Als deze werkzaamheden zijn afgerond wordt er een nieuwe vloer gelegd door FJS vloeren. Alle werkzaamheden waren al ver voordat de coronacrisis uitbrak gepland, sommige zaken zijn zelfs al (grotendeels) betaald. Dus alle werkzaamheden gaan vooralsnog eerst gewoon door. Uiteraard rekening houdend met een scherp oog op de financiën en volgens de opgelegde maatregelen en richtlijnen. Fc Harlingen heeft er straks een fraaie nieuwe kantine bij waar de leden trots op zullen zijn.