Masterclass Live Cooking in boerderijwinkel Dykstra State

MENAAM - In de sfeervolle Boerderijwinkel Dykstra State van fam. Lautenbach aan de Bitgumerdyk 24 in Menaam is zaterdag 14 maart van 16.00 tot 19.00 uur een masterclass met live cooking en aansluitend lopend buffet.

Het vlees is afkomstig van zwartbonte Fries-Hollandse runderen. Deze ‘dubbeldoelkoe’ levert zowel vlees als melk. Door samenwerking met Mts. Osinga-Pranger is er een regionale keten opgezet voor de verkoop van rundvlees. Zo weet de consument wat hij eet.

Hilly van Hilicious laat vol passie zien dat de peulvrucht helemaal hip is en dat de peulvrucht goed past bij elk seizoen van het jaar. Vol bezieling neemt zij deelnemers mee in het project Zernike Oesterzwam van het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie.

Bij dit project wordt de koffieprut omgezet in oesterzwammen. Grillmaster Sil gaat voor de deelnemers grillen. De geur van hout en het sappig gegrilde vlees levert een bord op met een verleidelijk palet van geur en kleur

Opgeven (Kosten € 12,50) t/m vrijdag 13 maart via de mail: jeng.lautenbach@planet.nl. Opgave 14 maart voor zover er plaatsen beschikbaar zijn. Meer info: www.friesvleespakket.nl.