Greidanus Administratie & Belastingadvies viert tweede lustrum

FRANEKER - Het is 10 jaar geleden dat Henk Greidanus als zelfstandige zijn eigen belastingadviespraktijk startte. Eerst vanuit huis, sinds september 2011 vanuit de huidige kantoorruimte aan Het Want 14 in Franeker.

Naast (belasting)advies bestaan de werkzaamheden van Henk onder andere uit het voeren van bedrijfsadministraties, het indienen van fiscale aangiften en het opstellen van jaarrekeningen. De werkzaamheden zijn divers maar de zaken gaan erg goed. Henk: ,,Ik ben destijds gestart onder het motto ‘Wie goed doet, goed ontmoet’ en die benadering heeft zeker z’n vruchten afgeworpen. Mijn cliënten waarderen de laagdrempeligheid, de persoonlijke benadering, het nakomen van de gemaakte afspraken en de transparantie van de kosten die ze voor de werkzaamheden moeten betalen.

Als gecertificeerd lid van het Register Belastingadviseur (RB) word ik constant bijgespijkerd in de veranderende fiscale wetgeving. Voor vraagstukken die te ver van mij af staan, raadpleeg ik mijn netwerk. Zo zijn bijvoorbeeld de salarisadministraties van mijn cliënten in goede handen bij een gespecialiseerd en klein kantoor in Leeuwarden; zo doen we allemaal waar we goed in zijn. Ik heb erg veel plezier in mijn werk en hoop dat ook de komende tien jaar uit te blijven stralen naar mijn cliënten.”