Larry John McNally zingt bij Sliktones

OUDEBILDTZIJL – Larry John McNally geeft vrijdag 21 februari vanaf 21.00 uur een concert voor SlikTones in cultureel bezoekerscentrum de Aerden Plaats in Oudebildtzijl.

Larry John McNally is liedjesschrijver van het hoogste niveau, zijn nummers worden gecoverd door de grote namen uit de muziekwereld zoals Don Henley, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Joe Cocker en Jennifer Warnes. Van dit unieke concert zullen dan ook film- en geluidsopnames worden gemaakt.

Sinds 1981 is McNally actief in de muziek. Hij omschrijft zijn stijl zelf als ‘Folk-Hendrix’: het is een mix van literaire teksten, met invloeden uit de blues, folk en jazz. Bewonderaars roemen zijn vloeiende gitaarstijl, die doet denken aan Jimi Hendrix. Zijn optredens worden bestempeld als iets bijzonders en zijn van belang voor een ieder die serieus van liedjes houdt. De Amerikaan reist de hele wereld over met band en alleen. In de Julianakerk in Oudebildtzijl geeft hij een soloconcert.

De liedjes van McNally zijn begeerde pareltjes voor zijn aanbidders en prachtige vondsten voor de luisteraar die ze voor het eerst hoort. Het zijn nummers over liefde, verwondering, stadslichten, ouder worden en nog veel meer. Met dit live concert van Larry John McNally presenteert SlikTones wederom een muzikaal fenomeen.

Kaarten aan de deur of reserveren via een mail aan sliktones@aerdenplaats.nl.

www.facebook.com/Sliktones

http://www.aerdenplaats.nl/