Tessa Fennema opent NLP-trainingsinstituut in Franeker

Franeker - Als mens ben je nooit uitgeleerd. Dat is de stellige overtuiging van Tessa Fennema. ,,Ik wil mensen de tools geven om beter te communiceren.’’ Daarom startte ze in 2018 Tessa Trainingen, het NLP trainingsinstituut in Friesland.

De rode draad in het cursusaanbod van Tessa Trainingen is de toepassing van de NLP-methodiek. Neuro Linguïstisch programmeren leert je door middel van taal en communicatie invloed op onbewuste breinprocessen te krijgen. Tessa: ,,NLP begint bij jezelf, het is een methodiek die je volledig in je leven integreert. En waar je op diverse gebieden veel aan hebt.

NLP heeft mij geleerd op een ander manier te kijken naar mezelf en de invloed die ik heb op mijn omgeving. Ik wil dit graag delen met anderen.’’

De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. De cursussen en workshops zijn kleinschalig. Persoonlijke benadering staat bij Tessa voorop. Tessa organiseert regelmatig NLP informatieavonden. De eerstvolgende is op 4 februari. Ga naar www.tessa-trainingen.nl om je aan te melden.