Snert na afloop van derde Pepernotenrun

FRANEKER - Sportvereniging Friesland en Albert Heijn Franeker tekenen zaterdag 30 november voor de organisatie van de derde Pepernotenrun in Franeker.

Deelnemers hebben zaterdag 30 november de keus uit de afstanden anderhalf, vijf, tien en zestien kilometer. De lopers voor de anderhalve kilometer starten om 10.30 uur, de overige afstanden beginnen om 11.00 uur.

Bij start/ finish staan marathonklokken en de verzorgingswagen van SV Friesland met bouillon, thee, vruchtendrank en fruit. Er zijn prijzen voor de drie snelste lopers, maar voor iedereen is er na afloop in de grote tent snert van ‘Ingrid kookt’, chocolademelk en een krentenbol, wat allemaal beschikbaar wordt gesteld door Albert Heijn Franeker.

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via www.inschrijven.nl voor € 7,50, de na-inschrijving is in de grote tent vanaf 9.30 uur voor € 10,00.

Parkeren kan op het parkeerterrein van zwembad Bloemketerp, waar ook voldoende kleedgelegenheid en douches zijn. Uitslagen, verslagen en foto's zijn na de loop terug te vinden op www.Pepernotenrun.nl.