HMHC houdt bel-actie onder leden en ouders voor nieuwe keuken

De Harlinger hockeyclub HMHC is toe aan een nieuwe keuken. Een bel-actie in samenwerking met de Vriendenloterij moet daarvoor genoeg geld in het laatje brengen.

De keuken van de hockeyclub is al geruime tijd toe aan een flinke opknapbeurt. De club heeft echter onvoldoende geld in kas om de kostbare renovatie te bekostigen.

Daarom gaan vrijwilligers woensdag 13 november alle leden en ouders bellen met het verzoek een of meerdere loten van de Vriendenloterij te kopen. Een lot kost per trekking €13,75 waarvan de helft in de kas van HMHC stroomt. De rest gaat naar maatschappelijke initiatieven voor mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden.

Frank Burkels, voorzitter HMHC:Natuurlijk is ons primaire doel het realiseren van een nieuwe keuken voor onze vereniging. Dat is voor ons een belangrijke stap omdat het de sociale functie van ons clubhuis verder versterkt. Een investering in een keuken is iets waar we als club voor moeten sparen, we hopen dan ook dat veel leden meedoen. Wellicht brengen we andere verenigingen in Harlingen op een idee om ook een dergelijke actie te starten.’’