HMHC-dames laten punten liggen

De hockeysters van HMHC in Harlingen hebben zondag vergeten de puntjes op de i te zetten. Ze verloren de wedstrijd tegen Dash met 0-2.

Het team wist dat het Dash niet mochten onderschatten en zich moest herpakken na vorige week. Na goede instructies van de coach begon Harlingen sterk aan de wedstrijd.

Dash werd meteen onder druk gezet en er werden mooie acties gemaakt over het hele veld. Ook de meiden van Dash begonnen fanatiek. De Harlingers hielden zich aan hun taken.

De eerste helft eindigde met een stand van 0-0. De Harlinger dames maakten verder in het spel te weinig gebruik van hun kansen en Dash trok in het laatste kwartier toch nog aan het langste eind. Het scoorde de 0-1 en kort daarna ook de 0-2.

Met nog 9 minuten op de klok zetten de dames alles op alles om nog wat doelpuntjes te maken. Fanatiek werd de cirkel nog een aantal keer bereikt maar zonder resultaat. De wedstrijd werd afgesloten met een strafcorner die ook niet benut werd. Zondag 10 november spelen de Harlinger dames tegen Hondsrug.

Heren spelen gelijk

De heren van HMHC hebben zondag een 4-4 gelijkspel uit het vuur gesleept tegen HVA dat door deze uitslag van de tweede naar de vierde plek in de competitie duikelde.

De tegenstander zette meteen veel druk op het Harlinger doel, maar de thuisploeg hield goed stand en wist er met gevaarlijke counters uit te komen en als eerste te scoren. HVA scoorde enkele malen uit een strafcorner, terwijl Harlingen het vooral van onderscheppingen en gevaarlijke uitbraken moest hebben.

Zondag 10 november spelen de heren uit tegen Emmen.

Dames 1 - Dash D1 0-2

Dames 2 - Lemmer D1 2-1

Meisjes B1 - Dash B1 4-3

Meisjes B2 - Sneek B1 1-8

Meisjes B3 - GHBS B7 5-2

Meisjes C1 - Quick Stick C2 0-2

Meisjes C2 - Leeuwarden C5 0-3

Meisjes D1 - Leeuwarden D2 6-1

Meisjes D2 - Sneek D4 3-1

Veteranen - Daring HA 2-8

Heren 1 - Assen H1 4-4

Jongens A1 - Groningen A3 1-3

Jongens C1 - Quick Stick C1 0-3