Sparen voor kaarten Koornbeurs bij Albert Heijn Franeker

FRANEKER - Bij Albert Heijn Franeker kan men nu sparen voor een kaartje voor een voorstelling in Theater de Koornbeurs.

Er kan gekozen worden uit verschillende genres voorstellingen. Zo is er aanbod van muziek, klassiek, cabaret, jeugd en familie, toneel, muzikale komedie en theatercolleges. De actie loopt tot 4 oktober 2019.

Bij elke tien euro aan boodschappen krijgt de klant een spaarzegel. Een volle spaarkaart met 20 zegels geeft recht op een vrijkaart, mits de klant voor dezelfde voorstelling een betaalde kaart koopt tegen het normale tarief.

Geselecteerde voorstellingen

Er kan gekozen worden uit een lijst met voorstellingen. De beschikbare voorstellingen staan op de website www.theaterdekoornbeurs.nl. Ook liggen er bij de theaterkassa en bij de servicebalie van Albert Heijn geprinte exemplaren.

Per voorstelling is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 4 september de kassa van De Koornbeurs en bij de servicebalie van Albert Heijn Franeker. De spaarkaarten zijn inwisselbaar tot en met 31 december 2019 en niet in combinatie met andere acties en actie artikelen en niet inwisselbaar voor contanten.