Hûnekop op lustrum Skots & Skeef Festival

DRONRYP - De Hûnekop is een van de bands die optreden op het Skots & Skeef Festival in Dronryp op zaterdag 24 augustus. Het is de vijfde editie van het festival met Nederlandse bands en artiesten en DJ’s uit de omgeving.

Het eendaagse festival in Dronryp pakt dit jaar uit met optredens van onder anderen Django Wagner, Jannes, The Darkraver & This Is Lovski. Naast deze artiesten kan er gedanst worden op de muziek van De Hûnekop, Straight On Stage, Jimmy James, Kroegtijgers, Band NNB, Carl Low, Deonastic & Hidde Hill, Basher, Svenergie, The Fishman & Rypster Sloopservice. Foodtrucks en verschillende activiteiten maken het festival compleet.

Skots & Skeef is inmiddels een begrip in Friesland. De afgelopen jaren kwam er ook al een aantal bekende namen in de programmering voorbij zoals Luminize, Def Rhymz, Scrum, Mark Foggo & Vangrail.

Het festivalterrein aan de Strjitwei in Dronryp gaat zaterdag 24 augustus om 15.00 uur open. Het festival is voor alle leeftijden, kinderen t/m 11 jaar zijn gratis onder begeleiding van een volwassene. Voorverkoop: www.Skotsenskeeffestival.nl