Smaakvolle muziekavond Sternse Slotlanders

FRANEKER - De Sternse Slotlanders verzorgen zaterdag 25 mei een ‘Smaakvolle Muziekavond’ waarop alle groepen van de vereniging zullen optreden, in enkele gevallen in samenwerking met externe artiesten.

De muziekavond vindt plaats in een stoere omgeving. De Slotlanders toveren een loods van Westra (Factorij) om tot theaterzaal. Het publiek wordt tussen de optredens door getrakteerd op diverse smaakvolle hapjes en drankjes. Vandaar: een Smaakvolle Muziekavond.

Nieuw beleid

Twee jaar geleden is de vereniging gestart met het samenstellen van een nieuw beleidsplan. Hoe zien we onze eigen toekomst? Dat was de grote vraag. Zo langzamerhand komen de leden tot de kern waarbij de Sternse Slotlandes een aantrekkelijke én herkenbare vereniging wil zijn op het gebied van muziek én dans.

In de uitwerking van de plannen wil de vereniging laten zien wat ze doet en wat ze kan. Deze keer dus met een bijzonder evenement in een bijzondere omgeving. In 2017 trad de Sternse Drumline op tijdens de Midnightwalk Franeker tussen het stoere machinepark van Westra Franeker.

Nieuwe site

Dat smaakt naar meer. Opnieuw wordt daarom gebruik gemaakt van de locatie van Westra Franeker, waarbij het smaakvolle deel wordt mogelijk gemaakt door de diverse leden van onze Club van 60. Bij een aantrekkelijke én herkenbare vereniging hoort een nieuwe website. Deze zal op 25 mei 2019 live gaan.

De entree is gratis, maar publiek moet zich wel even aanmelden in verband met aantal stoelen en de catering. Aanmelding kan via evenement Facebook, door een mail te sturen alexandernammensma@sternseslotlanders.com of sms/app naar 06-51220367.

De loods aan de Voltastraat 20 in Franeker is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22:00.