Skûle zoekt vrijwilligers voor zomerweek Simmerwille

FRANEKER - Jongerenwerk van De Skûle organiseert weer Simmerwille, de vakantieactiviteit in de eerste week van de zomervakantie voor schoolkinderen. Men is nu naarstig op zoek naar vrijwilligers.

De vakantieactiviteit is dit jaar van 15 tot en met 18 juli voor kinderen vanaf eind groep 3 tot en met groep 8 die in de gemeente Waadhoeke wonen. De week is zo opgebouwd dat er voor de kinderen van alles te doen en te ontdekken valt. Op het programma staan onder meer varen, High tea, creativiteit, boerderij, manege en natuurlijk sport en spel.

Om de week mogelijk te maken zoekt men vrijwilligers die helpen bij het voorbereiden en uitvoeren van de activiteiten. De voorbereiding van de activiteit start in mei. Deze vrijwilligers worden ook gevraagd bij het opbouwen en opruimen.

Verder zoekt jongerenwerker Eric Pranger groepsbegeleiders die één of meerdere dagen met een groep kinderen optrekken. Zij gaan met hun groep kinderen naar alle activiteiten. De begeleider organiseert niet zelf het programmaonderdeel maar is gericht op de kinderen.

Meehelpen? Neem dan contact op met Eric Pranger (06 41364547) of Rixt Hiemstra (06 16387836)