Kleurrijke ‘Show je talent’

FRANEKER

Dit is een beeldende en muzikale werkdag onder leiding van professionele kunstenaars.

Rap, breakdance, spelen in een band, multimedia, kostuums, visagie, sieraden en theatertechniek; deze acht kunstdisciplines onder leiding van acht enthousiaste professionele coaches vormden samen Show je talent in Waadhoeke. Een sprankelende en volle cultuurdag voor het Voortgezet Onderwijs in Waadhoeke.

Onder het motto ‘Superhero Jezelf’ vonden er de hele dag door workshops plaats in Museum Martena, muziekschool Ritmyk en Theater de Koornbeurs in Franeker.

Aan het eind van de middag gaven de deelnemers een show in Theater de Koornbeurs onder grote belangstelling van ouders en andere mensen die dit niet wilden missen. Het samenwerkingsproject Show je talent in Waadhoeke werd mogelijk gemaakt door Stichting Coba de Groot en de Gemeente Waadhoeke.

Het doel van de pilot is te voorzien in een structureel aanbod voor het Voortgezet Onderwijs op het gebied van talentontwikkeling.