Informatiebijeenkomst over Tall Ship Races

Harlingen

De gemeente Harlingen en de Stichting Harlingen Sail geven dinsdag 26 juni bewoners en bedrijven in Harlingen informatie over allerlei zaken rond de Tall Ships Races in augustus. De bijeenkomst vindt plaats in stadsschouwburg Trebol en begint om 19.00 uur.

De Tall Ship Races worden van 3 tot en met 6 augustus gehouden. Harlingen is dit jaar de finishplaats van de zeilrace. Net als in 2014 zullen ook dit jaar diverse zonegebieden worden ingericht. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de stad.

Tijdens de bijeenkomst worden bewoners en bedrijven geïnformeerd over belangrijke onderwerpen zoals: het programma, bereikbaarheid van de stad- de woningen- en de bedrijven, parkeerbeleid en meer. Er is tijdens deze bijeenkomst speciale aandacht voor bewoners en bedrijven in de zonegebieden. Daarnaast is er tijdens de avond volop de gelegenheid tot het stellen van vragen en het plaatsen van opmerkingen.