Uitgebreid programma Witmarsumer Merke

Witmarsum

De traditionele Witmarsumer Merke wordt dit jaar gehouden van 5 tot en met 8 augustus.

De Permanente Commissie en de kaatsvereniging hebben een uitgebreid programma opgesteld. Vrijdagavond 5 augustus is er een Superbingo. Deze zal om 20.00 uur van start gaan, deur opent om 19.00 uur. Om ongeveer 22.30 uur speelt de band Hayfever door tot in de late uurtjes. Zaterdagochtend 6 augustus draait vanaf 09.30 uur de gratis draaimolen zijn eerste rondjes, waarna er weer een kinderspelletjes dag wordt georganiseerd. 's Middags wordt er weer een stunt gehouden. Het welbekende spel Stef Stuntpiloot wordt in levende lijve gespeeld. Dit zal rond 15.00 uur beginnen. De zaterdagavond wordt afgesloten met muziek van de band Once. Op zondag 7 augustus wordt er vanaf 11.00 uur de Haye Rypma-kaatspartij gekaatst. De heren hoofdklassers zullen in de vrije samenstelling strijden om de prijzen. Muziekkorps Nij Libben verzorgt tijdens het kaatsen voor een muzikale noot op het kaatsveld. Om 16.00 uur zal Zanger Rein zich van zijn beste kant laten horen in de feesttent. In de loop van de avond zal de band Een Keer Wat Anders het stokje overnemen en tot in de late uurtjes doorspelen. Op maandag 8 augustus is er de Ulbe Hiemstra-kaatspartij voor junioren en senioren. Na afloop van de prijsuitreiking zullen de kooltjes rood gloeien voor de barbecue, waar ook dit jaar weer een varken aan het spit zal draaien. Als afsluiting van de Merke speelt de band Alice Springs om ongeveer 17.00 uur.

Auteur

Redactie Digitaal