Great Lake Music legt muzikale roots bloot in Ioannis Teatertsjerke

WIER - Great Lake Music wordt gevormd door Sandra van der Meer (Lake) en Kees de Groot (Great). Zij treden zondag 24 maart op in de Ioannis Teatertsjerke in Wier, ‘s middags vanaf 15.00 uur.

Sandra is in het dagelijkse leven zangdocent en neemt in het concert de zang voor haar rekening. Daarbij wordt zij op gitaar begeleid door Kees, die ook gitaar les geeft. Ze zijn allebei afgestudeerd aan het conservatorium. Ze toerden jarenlang langs alle grote theaters van Nederland. Maar ook internationaal timmerden ze aan de weg met concerten in Duitsland, Frankrijk en op Curaçao.

De Groot raakte als zoon van een topgitarist doordrenkt met jazz, fusion en de muziek uit de jaren 70, zoals Peter Frampton, Stevie Wonder, Frank Sinatra en George Benson. Van der Meer heeft compleet andere herinneringen: Franse en Nederlandse chansons, Simon & Garfunkel, Abba en haar grote idool Madonna.

Het thema van hun optreden is dan ook 'Met welke muziek ben jij grootgebracht?’ Kees en Sandra gaan samen op zoek naar hun muzikale roots. Maar hoe groot de verschillen ook zijn, het publiek zal ontdekken dat deze tegenstellingen hen juist verbinden in de muziek die zij ten gehore brengen. Beide achtergronden vloeien deze zondagmiddag samen in een mooi luisterconcert waarin hun muzikale wortels duidelijk naar voren komen.

Een geheel nieuw en verfrissend programma, breed en zeer gevarieerd. Met eigen werk en mooie Engelse en Nederlandse liedjes. Alle stijlen zoals pop, rock, jazz, blues, country, klassiek, chansons en samba zullen met veel enthousiasme worden gebracht.

Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123