Dimensions Juniors met Zeg het maar naar Harlingen

HARLINGEN - Dit jaar trekt Dimensions Juniors (DJ’s) door Nederland met het programma ‘Zeg het maar’. Bij ieder concert wordt er een verhaal verteld via drama, zang en dans. Zaterdag 2 maart is er een concert in CGKV De Haven aan de Noorderkade 2 in Harlingen.

De DJ’s gaan in een programma dat vol zit met stoere nieuwe muziek, toneel en gesproken tekst op zoek naar wat God in de Bijbel te zeggen heeft. In de zomer is er hard geoefend om het concert helemaal onder de knie te krijgen.

In een week hebben de kinderen alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Er is aandacht besteed aan zang, dans, toneelspelen en podiumvaardigheden. Na deze week zijn de Juniors er klaar voor om tien concerten in Nederland te gaan geven.

Bijzonder voor het concert in Harlingen is, dat de twee zusjes Naëmi en Rhodé Meerveld uit Harlingen meedoen. Het concert in Harlingen begint zaterdag om 16.00 uur. De toegang is gratis, er is een collecte.

Dimensions Juniors geven door het jaar heen tien concerten in Nederland. Het concert op 2 maart is het laatste. Dimensions Juniors is de jongste groep van stichting Dimensions en richt zich specifiek op kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud.