Onno Zwier brengt Chez Dolly op de planken

TZUMMARUM - Toanielferiening Onno Zwier zorgt dit jaar met het friestalige toneelstuk Chez Dolly voor een avond die als spectaculair wordt aangekondigd. Het stuk wordt 1 en 2 maart uitgevoerd in It Wapen van Barradeel in Tzummarum.

De zeer sociale Dolly is al jarenlang eigenaresse van nachtclub Chez Dolly. Ze vangt mensen op die tussen wal en schip dreigen te raken en geeft hen een taak in de club. Maar het gaat helemaal niet goed met de club zelf.

Er komen de laatste jaren steeds minder mensen en er dreigt zelfs een faillissement voor de uitspanning. Bovendien raakt Dolly ook nog ziek. Gelukkig krijgt ze hulp van haar man Frenk, en de personeelsleden Babette, Shanon en Suzy. Elke avond zijn er optredens van Sjoerd en Ronny. Iedereen doet z’n best om Chez Dolly boven water te houden, maar of dat op deze manier lukt?

Er wordt live gezongen in het stuk, hapjes en drankjes worden tijdens de voorstelling uitgedeeld door Ietsje Pietsje Pikante Dames. Kaarten verkrijgbaar aan de zaal. De voorstellingen beginnen beide keren om 20.00 uur.