Zorgappartementen voor mensen met dementie in voormalig gemeentehuis Menaam

MENAAM - De KwadrantGroep wil in het voormalige gemeentehuis aan de Dyksterbuorren in Menaam 30 moderne zorgappartementen voor mensen met dementie realiseren.

Waadhoeke en de KwadrantGroep een principeovereenkomst bereikt. Na de formele besluitvorming binnen de KwadrantGroep wordt een samenwerkingsovereenkomst getekend.

,,We zijn blij dat het voormalige gemeentehuis van Menameradiel een mooie nieuwe maatschappelijke invulling gaat krijgen”, zo verklaart wethouder Caroline de Pee. ,,Het pand staat op een mooie locatie in Menaam en de nieuwe bestemming komt hier volledig tot zijn recht.”

Zorg in vertrouwde omgeving

De KwadrantGroep biedt een totaalpakket aan zorg, van huishoudelijke hulp tot complexe zorg bij mensen thuis. Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de Raad van Bestuur KwadrantGroep: ,,De KwadrantGroep, waar Palet onderdeel van is, is blij met de intentie om in Menaam een woonlocatie voor mensen met dementie te realiseren. Op deze wijze kunnen de mensen uit Menaam en de omliggende dorpen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en rekenen op onze deskundige zorg.”