Aanschuiven bij Bakje in de Buurt in Nij Franjum Marsum

MARSUM - De Skûle Welzijn organiseert voor donderdag 24 januari van 10.00 tot 11.30 uur in Nij Franjum in Marsum een koffieochtend. In deze UP!-bijeenkomst staat het thema Spijt centraal.

UP! biedt een frisse blik en inspiratie rond het thema ouder worden, met ruimte voor scherpe randjes en veel moois in maandelijkse UP! bijeenkomsten. Daarin staan thema’s centraal die niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie.

Soms loop je in je eentje te piekeren over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan. In je Uppie is een ontspannen themagesprek met leeftijdsgenoten, waarbij we het hebben over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij.

Bakje in de Buurt is elke vierde donderdag van de maand van 10.00 – 11.30 uur in Nij Franjum.