Waar loop je als ouder tegenaan bij een puber met ASS?

FRANEKER - Het Jongerenwerk van De Skûle Welzijn organiseert een interactieve lezing over de mogelijk- en moeilijkheden die zich voordoen met jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) in de pubertijd. De bijeenkomst is vrijdagavond 25 januari.

Het Jongerenwerk van De Skûle Welzijn organiseert een interactieve lezing over de mogelijk- en moeilijkheden die zich voordoen met jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) in de pubertijd. De bijeenkomst is vrijdagavond 25 januari.

Yvonne Zondervan is bereid gevonden om haar ervaringen en expertise te delen met belangstellenden. Zij is, naast Autisme Consulent NVA regio Friesland en NLP Trainer, moeder van een kind met ASS.

Het accent ligt deze avond op onderwijs maar ook zaken over wonen, sociale netwerken, arbeid en mantelzorg kunnen worden besproken. Deze avond biedt veel ruimte voor het stellen van vragen en inbrengen van ervaringen van de deelnemers.

Meer informatie is te vinden op www.jongerenwerkwaadhoeke.nl. Opgave is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Een mailtje is voldoende naar r.hiemstra@deskule.nl of bellen naar 0517 – 393750. Wie nu al vragen heeft voor deze avond, kan ze ook mailen naar hetzelfde adres.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur.