Harmonie Pingjum zoekt oud-leden voor reünieorkest bij viering 125-jarig bestaan

PINGJUM - – Voor muziekvereniging Harmonie, opgericht in 1894, is 2019 een jubileum jaar. De vereniging bestaat dan 125 jaar en dat is bijzonder voor een klein dorp als Pingjum. Ter gelegenheid van het jubileum is er op de vrijdag van de Penjumer Merke, 30 augustus, in de feesttent een receptie en een speciaal reünieconcert.

Tijdens de receptie zullen er foto’s tentoongesteld worden en de nodige anekdotes uit de rijke historie van de vereniging met elkaar gedeeld worden. ’s Avonds is er een speciaal reünieconcert waar een aantal muziekstukken door de huidige leden én de voormalig leden ten gehore gebracht worden. Daarnaast spelen de huidige leden een aantal nummers en wordt een zanger uitgenodigd voor de speciale invulling van de avond.

Voor het reünieorkest is de vereniging op zoek naar enthousiaste oud-leden die mee willen spelen. Zij kunnen doorgeven of ze zelf een instrument hebben of gebruik willen maken van een leen-instrument.

Natuurlijk is het belangrijk dat er geoefend wordt en daarom krijgen oud-leden die gebruik willen maken van de leenservice, het instrument op tijd tot hun beschikking. Er zijn er een aantal gezamenlijke repetities gepland zodat er op 30 augustus een prachtig optreden kan worden neergezet.

Voor opgave voor de reünie, het reünie-orkest of het opsturen van foto’s en anekdotes mail naar: otje-reunie@hotmail.com.