Prijswinnaars verloting cmv Advendo Franeker

FRANEKER - – Chr. Muziekvereniging Advendo uit Franeker hield dit jaar voor de 39e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van de jeugdopleiding en het instrumentarium.

De trekking vond plaats op 10 december door notaris mr. Koelma. Op donderdag 20 december zijn de prijzen uitgereikt in De Driesprong aan de Salverderweg. De hoofdprijs, een reischeque ter waarde van € 450 is gewonnen door de heer Oegema. De eerste tot en met de derde prijs, alle dinerbonnen, zijn gewonnen door mevrouw Draaijer, mevrouw Foek Bonger en de heer Reitsma.

De vierde tot en met de tiende prijs, cadeaubonnen van de slager en de bakker, zijn gewonnen de familie de Haan, mevrouw Herrema, mevrouw de Vries, de familie Pattynama, mevrouw Pitstra, de heer en mevrouw Hoeksma en de familie van der Schaar.

De hoofdprijs is mede mogelijk gemaakt door Reisburo Franeker. De overige prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door restaurant Poort van Franeker, Keurslagerij Dijkstra en patisserie chocolaterie Schaafsma.