Warnser Bach Ensemble eert ‘Scarlatti Family’ tijdens jaarlijkse concerten

Franeker - EASTERLITTENS - Het Warnser Bach Ensemble onder leiding van Pauli Yap voert op 6 en 7 februari aanstaande haar jaarlijkse concerten uit met als thema ‘De Scarlatti family’. Zoals elk jaar vinden er twee van de drie concerten plaats in de Margarethakerk in Easterlittens en in de Spylder in Warns. Nieuw is, dat het derde concert plaatsvindt in de Koepelkerk (het Koepeltheater) in Leeuwarden.

EASTERLITTENS - Het Warnser Bach Ensemble onder leiding van Pauli Yap voert op 6 en 7 februari aanstaande haar jaarlijkse concerten uit met als thema ‘De Scarlatti family’. Zoals elk jaar vinden er twee van de drie concerten plaats in de Margarethakerk in Easterlittens en in de Spylder in Warns. Nieuw is, dat het derde concert plaatsvindt in de Koepelkerk (het Koepeltheater) in Leeuwarden.
Op het programma staan drie slechts zelden uitgevoerde, laat-polyfonische stukken, gecomponeerd door vader Alessandro, zoon Domenico en oom Francesco Scarlatti. De concerten vinden plaats op zaterdag 6 februari in De Spylder, aanvang 20.00 uur, zondag zondag 7 februari om 11.30 uur in de Margarethakerk in Easterlittens en 's middags vanaf 15.30 uur in de Koepelkerk in Leeuwarden.