Franeker Fashion Weekend krijgt vervolg

FRANEKER - Het Fashion Weekend in Franeker krijgt een vervolg. De tweede editie in de Franeker binnenstad is op 2 en 3 april.

Er is dan een gevarieerd en uitgebreid modeprogramma. Zo is 2 april vanaf 13.00 uur het modeplein op de Breedeplaats en bij de Martinikerk. Op het modeplein staan kramen met onder andere: mode, sieraden, accessoires en eten. Ook tonen kappers en schoonheidsspecialisten de laatste trends op het gebied van haar en beauty. Om 14.00 uur leggen de deelnemende modewinkels een rode loper uit voor modeflitsen van hun nieuwste collecties. Aansluitend lopen de modellen onder begeleiding van de Sternse Slotlanders in een modeparade door het centrum. Op de Breedeplaats is livemuziek van DJ Quickfinger en de Swingelde Balgen.

Koopzondag

Op 3 april is het koopzondag en is er een grote modeshow op de Breedeplaats. Sportcentrum Bloemketerp opent om 13.00 uur de show met een dansvoorstelling. Vanaf 13.30 uur presenteren de Franeker modeondernemers hun collecties op de catwalk. De winkels zijn open tot 17.00 uur.