Haye Hempenius en Debbie van der Wal 'koninklijk' bij merkepartij VvV Tzummarum

TZUMMARUM - De traditionele merkepartij van kaatsvereniging VvV Tzummarum is bij de senioren heren gewonnen door Haye Hempenius (koning), Tom Laanstra en Hans Hettinga. Bij de dames wonnen Debbie van der Wal (koningin) en Marianne Bierema.

De tweede plaats bij de dames was voor Etsie Talsma en Marja Schat. De eerste plaats in de verliezersronde was voorJelleke de Bruin en Bonny Douma. Tweede bij de heren werden Jouke Spoelstra, Germ de Bruin en Marco Talsma tweede. De derde plaats was voor Freddy Terpstra, Durk Bonnema en Wayne Cuttress. Hessel Broekstra (koning), Nick Jensma en Mark Reitsma zijn bij de jeugd winnaar geworden van de traditionele merkepartij van VvV Tzum. Tweede werden Tieme Seinstra, Bryan Stoof en Menno Miedema. De eerste prijs in de verliezersronde bij de jeugd was voor Niek Postma, Dyano Watters en Dylana Boltjes. Tweede daarin werden Mart Postma, Wytse Broekstra en Jort Monsma.

Jongste klasse

De jongste klasse werd gewonnen door Harm de Vries (koning)m cornleis Jensma en Jurre Broekstra. Tweede werden Nick Leistra, Sjouke Wever en Michael Rozeboom. De verliezersronde werd een prooi voor Steven de Bruin, Simon Broekstra en Gersyd Regales. Tweede daarin werden Ramon Hoogerhuis, Sjoerd Keizer en Peter Zwart.