Prijs voor woonvoorziening Kening State in Franeker

Franeker -  ECR, met de vestiging Kening State in Franeker, is winnaar geworden van de Nationale Business Succes Award 2016 in de woonvoorzieningenbranche.

Hiermee dingt Kening State, samen met tien andere vestigingen, in februari 2017 mee naar de hoofdprijs van de winnaars van alle branches die onderscheiden zijn. ECR springt eruit vanwege de mogelijkheid op ,,eigen wijze’’ ouder te kunnen worden. ECR onderscheidt zich vooral door haar enorme knowhow op dit vakgebied en haar grote klant- en servicegerichtheid. De nominatiecommissie van het NBSA-Instituut vindt dat 'gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie plus een 100 prcent focus op de klant', ECR tot een absolute topper maken van de branche Woonzorgvoorzieningen’. ECR heeft negen woonzorglocaties verspreid over het land, waaronder ECR Kening State in Franeker. In de ECR’s hebben cliënten een zelfstandige woonruimte, met de mogelijkheid hulp en zorg te krijgen als daar behoefte aan is.
Dit betekent dat bewoners van een ECR-appartement niet hoeven te verhuizen naar bijvoorbeeld een verpleeghuis als meer zorg nodig is. Hierdoor kunnen echtparen ook altijd samen blijven wonen. Ook kan men op deze locaties tijdelijk verblijven in zorghotelstudio’s.
Naast woonzorglocaties biedt ECR ook thuiszorg en vakanties met zorg aan.
De nominatiecommissie ziet in ECR ‘een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen’. Het volledige juryrapport is te lezen op www.ecr.eu. Ook kan men hier terecht voor een overzicht van aankomende open dagen op ECR-locaties.