Orgelconcert Arjan Breukhoven in Grote Kerk Menaam

MENAAM - Organist Arjan Breukhoven geeft dinsdag 23 augustus om 20.00 uur een orgelconcert in de Grote- of Lambertuskerk in Menaam. Hij speelt klassiek maar ook improvisaties.

Breukhoeven Breukhoven werd in 1962 geboren. Hij studeerde orgel- en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aan dit conservatorium studeerde Arjan Breukhoven tevens piano, zang, improvisatie en koordirectie.

Hij verleent jaarlijks zijn medewerking aan zo’n vijfhonderd concerten en diensten als organist, pianist en als dirigent in verschillende landen binnen West-Europa, Oost-Europa en Australië. Daarnaast geeft hij talloze concerten in eigen land.

In 2008 is Breukhoven onderscheiden met de ‘Draaginsigne in zilver’ namens het hoofdbestuur van de Protestantse Kerk in Nederland wegens zijn verdiensten binnen de kerk.

Als pianist en als organist heeft hij een eigen stijl van improviseren ontwikkeld. Hij heeft aan zo’n tweehonderd cd- en dvd-producties meegewerkt. Als componist is hij bekend door zijn composities voor koor, orgel en andere instrumenten. Hij is als organist verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs

Meer informatie: www.zingenenzo.com.