PC koningin Ilse Tuinenga reikt prijzen uit bij nachtkaatsen Sexbierum/Pietersbierum

SEXBIERUM/PIETERSBIERUM - KV de Twa Doarpen DIOS Sexbierum/Pietersbierum heeft zaterdag het kaatsseizoen afgesloten met het nachtkaatsen.

Nieuw dit jaar was de Boppeslach Cupjes. Dat is een competitie voor de dames van Sexbierum/Pietersbierum. De eerste prijs in die categorie ging naar Romy van der Veen. Tweede werd Esther Jellema. De derde prijs was voor Paulien Bos. Dit jaar was er ook de chickie match. Daarbij werd er door meisjes op het plein gekaatst met zachte bal. Ook werden de kransen voor de beste KNKB kaatser uitgereikt. Met maar liefst achttien kransen werd Fiera de Vries winnaar. De prijs voor de beste federatiekaatser ging naar Enrico Post. De beste clubkaatser werd Nick van der Walt. De prijzen bij de Welpen werden gesponsord door Aeolus en bij de Heren doorPand 28. De pupillen ontvingen een bon van Intertoys. De schooljongens kregen een Bol.com bon. De vrouwen kregen een waardebon van Fashionfinish.nl. De misteryguest van dit jaar die de prijzen kwam uitreiken was PC koningin Ilse Tuininga. Zij ging met de winnaars op de foto. Na de prijsuitreiking sloeg Tuinenga de eerste bal op van het nachtkaatsen voor de jeugd. Zij reikte ook de prijzen uit en ging met de winaars op de foto. De winnaars van de slotnachtwedstrijd werden Judith Zuidema, Remco Post en Marten Jansen. Tweede werden Autger Zijlstra, Amarens Terpstra en Ane-Jan Jukema. De derde plaats ging naar Sigrid Post, Nick van der Walt en Jolanda Hiemstra. De aanmoediging prijs werd dit jaar gewonnen door Timo Norder.

Uitslag

Welpen: 1. Niels Kuperus, 2. Remco Post, 3. Enrico Post. Pupillen: 1. Germ Wielenga, 2. Jelte Hanenburg, 3. Jan-Bauke Weewer. Schooljongens : 1. Marten Jansen, 2. tweede Auke Terpstra, 3. Alwin Boschma. Heren: 1. Jan-Douwe Gerbranda, 2. Teake van der Walt, 3. Jochum Mollema. Boppeslach Cupjes: 1. Romy van der Veen, 2. Esther Jellema, 3. Paulien Bos.