INGEZONDEN | Overzicht seizoen dames ZVF

Franeker - Het seizoen voor de zaalvoetbaldames van ZVF uit Franeker zit er bijna op. Een seizoen waarin de ploeg vaak in wisselende samenstellingen het veld inkwam.

Hieronder een door Tjidsger Meetsma ingestuurd overzicht van het seizoen en een oproep voor nieuwe speelsters. Een seizoen waarin leek dat wanneer men bepaalde dames bij elkaar had, men ook resultaat wist te boeken. Uiteraard waren er nederlagen, maar al snel volgden er overwinningen en gelijke spelen, zodat beide teams mooi in de middenmoot wisten te eindigen. Het was vooral de laatste wedstrijden dat het steeds beter ging lopen, de een na laatste wedstrijd tegen FFS VR1 spande wel de kroon. Doordat ZVF in de laatste minuut pas de 4-4 moest toestaan, werd de virtuele koploper in de competitie bijna pootje gehaakt. In de competitie waren er 3 teams die erboven uitstaken: " Renado VR1, FFS VR1 en Balk VR1, laatstgenoemde werd kampioen". De andere teams: "GAVC VR2, Drs Vijfje VR5 en Heerenveense boys VR2", waren de teams waar we gelijkwaardig en soms ook de betere ploeg hadden. Voor het volgend seizoen is er al enige versterking aankomende, minimaal twee speelster uit de omgeving van Franeker, die veld hoofdklasse hebben gespeeld bij het destijds succesvolle AVC hebben zich aangemeld. Het lijkt dan ook, dat we ook volgend jaar weer met twee dameszaalteams mee gaan spelen in de competitie.

Oproep

Doordat we op verschillende avonden spelen, en veel dames uiteenlopende banen hebben, hebben we toch altijd nog plek voor zaalvoetbal talenten vanaf 18 jaar. Dus dames.....wie durft....!!! Je kunt dan een mail sturen naar: demeet12@yahoo.com.